40 ezer ingyen jegyet kapnak a fiatalok a vizes VB-re

40 ezer

40 ezer ingyenjegyet a fiatalok rendelkezésére bocsát az Európa Szívében Alapítvány. A jegyeket Európa Szívében nevű alapítványon keresztül lehet igényelni. A kínálkozó lehetőséggel bárki élhet, aki elmúlt 6 és még nem töltötte be a 19. életévét. Csoportos regisztráció esetén (minimum 8 fő, maximum 20 fő) a kísérők is kapnak egy belépőt.

A 17. FINA Világbajnokság Budapesten és Balatonfüreden kerül megrendezésre 2017. július 14.-e és július 30-a között. A Vizes Világbajnokságon öt helyszínen, hat sportágban (úszás, vízilabda, szinkronúszás, műugrás, óriás toronyugrás és nyíltvízi úszás) 207 ország közel 5000 versenyzője vesz részt.

A statisztikák szerint, az Olimpia és a FIFA Labdarúgó Világbajnokságután a világ harmadik legnagyobb sporteseménye a FINA Világbajnokság. A televíziók előtt várhatóan három milliárd ember követi majd figyelemmel és izgalommal a versenyeket. Hatalmas lehetőség Magyarországnak bemutatkozni és hatalmas élmény a versenyeken részt venni, szurkolni.

A http://www.vizesvb.europasziveben.hu/ oldalon regisztrálj és a kiválasztott helyszín és időpont után a visszaigazoló levél segítségével elutazhatsz a választott helyszínre (Budapestre, vagy Balatonfüredre), a helyszínen átveheted a jegyedet, és már nézheted is a világsztárokat.

Kérdéseidet a +36302101371 –es, a +36305634823-as telefonszámon, vagy a vizesvb@europasziveben.hu e-mail címen teheted fel. További információkért megtalálsz minket a facebook-on is a https://www.facebook.com/EuropaSzivebenAlapitvany/ címen, melyet megoszthatsz ismerőseiddel, barátaiddal.

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Scroll to Top