A CIVIL KÖZPONTOK 2024-BEN IS BEMUTATKOZNAK AZ EDUCATIO KIÁLLÍTÁSON

2024-ben harmadik alkalommal vesz részt a civil központok országos hálózata az EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. A kiállítás 2024.01.11-13. között, a HUNGEXPO ‘A’ pavilonjában kerül megrendezésre, és naponta 10 órától 17 óráig várja díjmentesen a látogatókat, első sorban a felsőoktatási, továbbtanulási lehetőségek iránt érdeklődő középiskolás fiatalokat.

A civil központok munkatársai a TK16-os standnál idén is színes programokkal és az ország számos területéről érkező civil szervezetek bemutatkozásával várják az érdeklődőket azzal a céllal, hogy a fiatalok figyelmét felhívják a közösség érdekében végzett munkára és az önkéntes tevékenységek hasznosságára. Az idei Educatio első napján Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár is meglátogatta a civil központok standját és interjút adott a civil szférát érintő aktualitásokról kihangsúlyozva a fiatalok civil szervezeti életben vállalt szerepének fontosságát. Az interjú megtekinthető az alábbi videón: 

https://www.youtube.com/watch?v=edO-Emz8u0M&ab_channel=Vad%C3%A1szErd%C3%A9sz

A 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás részletes programja, valamint a kiállítókkal kapcsolatos tudnivalók elérhetőek a www.educatioexpo.hu oldalon.

https://civil.info.hu/kezdolap/hirek/index.html?o=662

Scroll to Top