A garantált sikerhez elég a szánk elé tartani

a-garantalt-sikerhez

A Mosoly Világnapja alkalmából a szegedi Mosolykommandó Alapítvány mosolydoktorai rögtönzött látogatást tettek a Szegedi Gyermekklinikán, majd ezt követően a Gyermekpszichiátriai Osztályon.

Sokan nem is gondolnák, hogy egy mosoly mire nem lehet képes. Csatai Gergő, és Szemenyei Dorka az alapítvány mosolydoktorai a Mosoly Világnapja alkalmából elhatározták, hogy kórházba ezúttal szó szerint fognak mosolyt vinni. Ezért színes pálcára rögzített “hordozható mosollyal” lepték meg a személyzetet, hogy a kevésbé derűs napokon is emlékezzenek a vidám pillanatokra. – Elég csak a szájunk elé tartani, és garantált lesz a siker! – mondta el Gergő miközben a másik kezével egy bohócorrot varázsolt elő a semmiből. A mosolyok a gyermekek körében is népszerűek voltak, a picik egymás kezébe adták a vicces, kartonpapírból kivágott nevető szájakat, nagy derültséget keltve a kórtermekben.

Az alapítvány önkéntesei a gyermekklinikai látogatást követően a szegedi Gyermek- és Ifjúságpszichiátrián folytatták a munkájukat, ahol rögtönzött Bohócdoktor Show-val, lufihajtogatással, és bűvésztrükkökkel csaltak mosolyt az osztály dolgozói, és ellátottjai részére.

A Mosolykommandó mosolydoktorai heti rendszerességgel látogatnak gyermekkórházakat vidámságközpontú terápiás programjuk révén évente sok száz kisgyermek mentális gyógyulásában segédkeznek. Programjaikról, tevékenységükről részletes beszámolókat a http://bohocdoktor.hu/oldalon tesznek közzé rendszeresen.

Forrás: Mosolykommandó Alapítvány

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Scroll to Top