A közönség is voksolhat „Az év Nógrád vármegyei civil szervezete” díj jelöltjeire

Huszonkét jelölés érkezett „Az év Nógrád vármegyei civil szervezete” díjra, melyet idén már harmadik alkalommal fog átadni a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ – jelentette be a központ a napokban.

hands, heart, red paint

Ahogy arról portálunk is beszámolt, az elismerést ezúttal az a Nógrád vármegyei civil szervezet kaphatja meg, amely 2023-ban a leginnovatívabb helyi rendezvényt vagy programot valósította meg. Ennek megfelelően, azokat a Nógrád vármegyei székhelyű civil szervezeteket keresték idén, amelyek tagjai a helyi adottságokra, lehetőségekre, igényekre vagy jellegzetességekre reagálva, saját ötleten alapuló, egyedi eseményt hoztak létre a tavalyi évben.

A szakmai zsűri mellett a közönség is voksolhat a jelöltekre a civil központ közösségi oldalán, egészen az ünnepélyes eredményhirdetés kezdetéig, csütörtök 9 óra 30 pecig. A pénzjutalommal is járó elismeréseket a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ salgótarjáni, Klapka György úti épületében fogják átadni, délelőtt 10 órától. 

https://3100.hu/a-kozonseg-is-voksolhat-az-ev-nograd-varmegyei-civil-szervezete-dij-jeloltjeire/

Scroll to Top