A Világszép Alapítvány önkénteseket keres

A 2010-ben alapított és azóta folyamatosan bővülő, fejlődő Világszép Alapítvány immár hat különböző, különleges programmal (Mesemondás, Műhelyek, Táborok, Pendula Óvoda, Mentor Program és Karrier Program), több helyszínen (Budapest, Gencsapáti, Miskolc és környéke, Paloznak) tevékenykedik a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekekért. Szakmai terveink megvalósítása, programjaink sikere elképzelhetetlen lenne sok lelkes önkéntesünk munkája, odaadó támogatása nélkül.

A MENTORÁLÁS terén nagyjából két éve tevékenykednek a Világszép Alapítvány munkatársai, önkéntesei és szakemberei. Az ez idő alatt szerzett tapasztalatokra, sikerekre alapozva dolgoztuk ki az idén a különleges lehetőségeket és hosszú távú támogatást biztosító Mentor programunkat, mellyel szeretnénk minél több gyermekvédelemben élő fiatal számára egyéni figyelmet biztosítani.

Ehhez a programhoz akkor érdemes csatlakoznod, ha a személyiséged nyitott, pozitív; megoldásközpontú vagy és rugalmasan tudsz reagálni egyéni igényekre és helyzetekre; szeretnél egy színes, kreatív, önfejlesztő közösség tagja lenni; tudod vállalni, hogy legalább egy éven keresztül nagyjából kéthetente egy órát a mentoráltaddal töltesz.

Az önkéntes munkát októberben kezdődő, több napos KÉPZÉS előzi meg.

A komoly, sokrétű felkészítő képzést követően is biztosítjuk önkénteseink számára a rendszeres csoportos és egyéni konzultációs lehetőséget; különböző Világszép lélekfrissítő és közösségépítő programokon való részvételt; és a jó hangulatú, támogató közösséget.

Ha te is szeretnél arra az izgalmas önismereti útra lépni, melynek során az önkénteseink és a gyerekek együtt fedezik fel magukban és egymásban a „legszebb szépet”, akkor minél hamarabb, de legkésőbb 2018. SZEPTEMBER 3-ig juttasd el a jelentkezésedet (ÖNÉLETRAJZODAT és MOTIVÁCIÓS LEVELEDET) az alapitvany@vilagszepalapitvany.hu e-mail címre.

Ha szeretnél többet megtudni a Világszép Alapítványról, az önkéntességről, vagy kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban, látogass el web oldalunkra (www.mesekozpont.hu), vagy keress minket a 70/366-2978-as telefonszámon.

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Scroll to Top