Akadályversenyen bizonyíthattak a gyerekek Salgótarjánban

Három helyi civil szervezet fogott össze annak érdekében, hogy jó hangulatú gyereknapot szervezzenek az Arany János Tagiskolába járó diákok számára. A gyerekek így aznap nem az iskolapadba ültek, hanem a szabadban élvezhették a szikrázó napsütést.

Fotó: nool.hu

– Feketéné Rózsási Erika tagintézmény-vezető keresett meg azzal a kéréssel, hogy a nyári szünidő előtt gyereknapi programmal kedveskedjünk a tanulóknak. Már a korábbi években is szerveztünk hasonlót, idén azonban három helyi egyesület fogott össze a nap megvalósításáért – tájékoztatott Tolnai Sándor, a városrész önkormányzati képviselője.

Mint mondta, a Pálfalváért Lokálpatrióta Egyesület, a Civil Foglalkoztatásért Alapítvány és a Kulturális Információs és Tanácsadó Egyesület önkéntesei segítették a program lebonyolítását. Akadályversenyt szerveztek, amelyen a diákoknak négy állomáson kellett bizonyítani ügyességüket. A megmérettetés során a negyedik osztályosok bizonyultak a legjobbnak. A napot elektromos játékautók és gokartok is színesítették.

https://www.nool.hu/helyi-kozelet/2022/06/akadalyversenyen-bizonyithattak-a-gyerekek-salgotarjanban

Scroll to Top