Akcióban a Mosolykommandó

akcióban a mosolykommandó

A tavalyi óriási érdeklődésre tekintettel, idén is keresi a “Legkaritatívabb Munkahelyi Csapatot” a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány. 2017-ben 32 céggel, több mint fél tonna tartós élelmiszert gyűjtött az alapítvány, amely során 80 nagycsalád részesült értékes karácsonyi ajándékokban. Idén emelik a tétet: 100 kisgyermekes rászoruló család megajándékozása a cél.

Pataki-Fődi Brigitta, az alapítvány elnöke elmondta, hogy heti szinten kapnak megkereséseket rászoruló családoktól, akik elsősorban tartós-élelmiszer segítséget kérnek a Mosolykommandótól.

–Mindenkinek sajnos mi sem tudunk segíteni, de az ilyen, széles társadalmi rétegeket megmozdító akciókkal igencsak nagyszámú családot el tudunk érni. Tavaly például nyolcvan családhoz mentünk ki személyesen, és adtunk át karácsonyi egységcsomagokat. Sokan el sem tudják képzelni, hogy ilyenkor mekkora örömöt tudunk okozni a családoknak, főleg a gyerekeknek. Volt családunk, ahol a kisiskolás korú gyerek akkor látott először szaloncukrot, amikor vittünk nekik. Ezek a megható emlékek arra inspirálnak bennünket, hogy minden évben folytassuk ezt a hivatást – mondta el Pataki-Fődi Brigitta.

A felhívás további részletei az alapítvány honlapján, a https://bohocdoktor.hu/ címen elérhetőek.

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Scroll to Top