Állva tapsolt a közönség a pásztói néptáncegyüttes jubileumi gáláján

A napokban tartotta a Muzsla Néptáncegyüttes a jubileumi évének a kiemelt műsorát, amelynek a salgótarjáni József Attila Művelődési Központ adott otthont.

Fotó: nool.hu

Mint arról korábban beszámoltunk: idén ünnepli fennállásának negyvenedik évfordulóját a népszerű táncegyüttes, amely alkalomból több gálaműsort is rendeztek már. A legutóbb megtartott esemény volt a megkoronázása az évnek, ahol felléptek utánpótláscsoportok, idős táncosok és természetesen a jelenlegi tánckar is.

Tóth Lászlóné, a Muzsla Néptánc és Hagyományőrző Egyesület vezetője portálunknak elmondta, hogy hatalmas felkészülés után, erős és kemény munkával végül célt értek. – A gyerekek állóképességüket, tehetségüket és tánctudásukat tökéletesen átadták a közönségnek. Fergeteges műsornak lehettek szemtanúi az érdeklődők, amely több mint két órán keresztül zajlott. Telt ház volt, a közönség pedig nagyon élvezete az előadást, hálásak voltak, majd a végén állva tapsoltak, amely fantasztikus érzés volt számunkra – idézte fel a vezető.

Hozzátette: a műsorban külsős táncpedagógusok is koreografáltak, akik szintén eljöttek a gálára. Megtisztelő volt, hogy részt vettek a rendezvényen és szakmailag is elégedettek voltak. Tóth Lászlóné kiemelte továbbá, méltó volt a negyven évhez ez a műsor a visszajelzések alapján.

Mint mondta: idén már csak kisebb műsorok lesznek. A táncosok pedig gőzerővel készülnek a jövő évre is.

Videó link: https://videa.hu/videok/nool/hirek-politika/a-muzsla-neptancegyuttes-unnepi-musora-nool-video-MWfNPboYOzbLzxxr?start=0

https://www.nool.hu/helyi-kozelet/2023/11/allva-tapsolt-a-kozonseg-a-pasztoi-neptancegyuttes-jubileumi-galajan-fotok-video

Scroll to Top