Átadták az Év Nógrád Megyei Önkéntese díjakat

Múlt pénteken, ünnepélyes keretek között adták át az Év Nógrád Megyei Önkéntese díjakat. Az elismerést a Nógrád Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház (CSEÖH) hozta létre, hogy a december 5-i Önkéntesek Világnapja alkalmából felhívja a figyelmet az önkéntesség jelentőségére.

Fotó: Észak Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület facebook bejegyzés

Egyben a kiváló egyéni és szervezeti példák felmutatásával, a nyertesek bemutatásával sokak számára vonzóvá szeretnék tenni az önkéntes tevékenységet.

A CSEÖH idén is három kategóriában kereste azokat a jelölteket, akik kimagasló teljesítményt nyújtottak az önkéntesség terén, legyen szó akár magánszemélyekről, közösségekről, szervezetekről, intézményekről vagy vállalatokról.

A magánszemélyek tevékenységét elismerő Év Nógrád Megyei Önkéntese díjat Tövisi Judit Ágnes, az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület alapító tagja vehette át. Az alapítványok, egyesületek, cégek és állami intézmények kategóriájában a Pálfalváért Lokálpatrióta Egyesületet díjazták, míg az idős önkéntesek közül Uramecz János, a Mozgáskorlátozottak Egymást Segítők Egyesületének vezetője részesült elismerésben.

https://3100.hu/atadtak-az-ev-nograd-megyei-onkentese-dijakat/

Scroll to Top