Csatlakozz a NANE Egyesülethez önkéntesként!

csatlakozz a NANE Egyesülethez

A NANE Egyesület önkéntesképzést hirdet 21. évüket betöltött nők számára.

A képzés a következő területekre vonatkozik:

  1. Segélyvonalas önkéntes.
  2. Aktivista, aki részt vesz az Egyesület által szervezett programok, események és megmozdulások szervezésében, lebonyolításában, a “Szívdobbanás” ifjúsági párkapcsolati erőszak megelőző foglalkozások vezetésében, illetve egyéb, az Egyesület tevékenységével kapcsolatos alkalmi vagy folyamatos feladatokat lát el önkéntes munkában.

A 2018. évi képzés időpontjai: március 24. április 7., 14., 28., május 5., 12., 26. jún.2. Összesen nyolc alkalom, amelynek minden napja szombatra esik, és alkalmanként 10:00-18:00-ig tart.

Minden képzési napon részt kell venni. A képzési hozzájárulás alkalmanként 2000 Ft, amely megkönnyíti a képzés során felhasznált segédeszközök finanszírozását. Amennyiben Önnek gondot jelent a hozzájárulás megfizetése, kérjük jelezze a szűrés utáni értesítéskor. Van lehetőség engedményre!

A résztvevőket egy csoportos alkalmassági felmérés során választjuk ki. Ezekre február során szerdai napokon este fél hetes kezdéssel fog sor kerülni (minden jelentkezőt név szerint behívunk előre egyeztetett időpontokra).

A képzésre és a szűrési időpontokra az online jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTjNBslw1QCSsiXJIizAhtx-qi0jb2Fk2Mj9HYIOf9WC2hBg/viewform

Kérjük, hogy az online jelentkezési lapot február 4-én este hat óráig töltse ki!

További információk az önkéntességről és az önkéntesképzésről: http://nane.hu/egyesuletunk/csatlakozas-tamogatas/#onkentesseg

Ha önkéntesként nem áll módjában részt venni Egyesületünk munkájában, itt megtudhatja, hogy mely módokon támogathatja a NANE Egyesületet:

Pártoló tagság: http://nane.hu/egyesuletunk/csatlakozas-tamogatas/#partolo-tagsag

Pénzbeli, természetbeni adományok, SZJA 1%: http://nane.hu/tamogatas

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

 

Scroll to Top