Együttműködést kötöttek Nógrád megye rendőrei a nyugdíjas bajtársak érdekeiért

Együttműködési megállapodásban rögzítették a közös célokat és feladatokat a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Rendvédelmi Nyugdíjasok Bajtársi Egyesületének tagjai.

Együttműködési megállapodást kötöttek a nyugdíjas munkatársak érdekeiért a Nógrád megye rendőrök.  Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és dr. Havasi Zoltán nyugalmazott rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Rendvédelmi Nyugdíjasok Bajtársi Egyesület elnöke pénteken együttműködési megállapodásban rögzítették közös feladataikat – írja közleményében a Police.hu.

A  megállapodás egyik célja, hogy a korábban a rendőr-főkapitányság állományába tartozó, jelenleg viszont már nyugállományú hivatásos, rendvédelmi igazgatási, kormánytisztviselői, köztisztviselői, közalkalmazotti, illetve munkavállalói jogviszonyban álló munkatársainak a jövőben figyelemmel kísérjék a szociális, egészségügyi és kulturális helyzetét. Szintén célként fogalmazták meg azt is, hogy nyugdíjas munkatársaikat a jövőben közösen segítik majd problémáik megoldásában, illetve érdekeik képviseletében is eljárnak majd az aktív kollégáik. 

https://www.nool.hu/helyi-kek-hirek/2022/03/egyuttmukodest-kotottek-nograd-megye-rendorei-a-nyugdijas-bajtarsak-erdekeiert

Scroll to Top