Értetek dolgozunk

2021. november 17-én 14 órakor lezárultak a NEA pályázatok. Elég húzós hat hét volt ez számunkra is. Nehezített pályán mozogtunk, hiszen egyszerre volt elszámolási és pályázatbenyújtási időszak. Igyekeztünk minden hozzánk forduló igényét figyelembe venni, az elvárásoknak eleget tenni.


Információs napokat tartottunk megyeszerte 7 helyszínen, 5 alkalommal pedig online tájékoztattuk az érdeklődőket. Három helyszínen rendeztünk sajtóreggelit, rádió-, és tévéinterjúk, újságcikkek jelentek meg velünk és a NEA-val kapcsolatosan.
Az eltelt hat hétben több mint 130 órányi, személyreszabott tanácsadást tartottak munkatársaink megyeszerte. Az irodánkban 200 alkalommal nyújtottunk információt a hozzánk fordulók számára személyesen, telefonon, e-mailben, messengeren, skype-on.
És ami még a NEÁ-n felül történt ebben a hat hétben: 12 szervezet alapításához és 5 szervezet megszűnéséhez nyújtottunk segítséget.


Természetesen 2021 itt még nem ért véget… Hamarosan új programokkal jelentkezünk, figyeljétek honlapunkat, hírlevelünket, facebook oldalunkat!

Scroll to Top