Gombóc megmenekülhet, összefogtak a pásztói egyesület keresőkutyájának gyógykezeléséért

Segítséget kért a közelmúltban a Help Mentőkutyás Egyesület, ugyanis egyik kutyájuk, Gombóc megbetegedett. Az összefogásnak hála most van esély a kutya megmentésére.

Fotó: nool.hu

Bár az egyesület eddig mindent megoldott önerőből, azonban nemrég egy olyan akadály gördült eléjük, amelyhez segítséget kellett kérniük. Mint az egyesület a Facebook-oldalán fogalmazott, a legtapasztaltabb keresőkutyájuk, Gombóc lesújtó diagnózist kapott. Nagyon korai stádiumban felfedezett daganatos elváltozást találtak nála, amelynek kezelési költségei meghaladják az egyesület pénzügyi lehetőségeit, ugyanis az 900 ezer forint.

A kérésük végül teljesült, ugyanis többen is úgy döntöttek, hogy anyagi támogatást nyújtanak a számukra. A pásztói egyesület a napokban úgy fogalmazott, hogy a Gombóc gyógykezeléséhez szükséges összeg összegyűlt.

„Nem tudom eléggé megköszönni azt a sok önzetlen segítséget és felajánlást, amit kaptunk. Kérek mindenkit, hogy a továbbiakban már ne utaljon. Gombóc állapotáról folyamatosan adunk majd tájékoztatást és a gyógykezelésről kapott számlákat közzé tesszük” – fogalmazott Bernát Zsolt, a Help Mentőkutyás Egyesület elnöke a Facebook-on, majd háláját fejezte ki a támogatásért.

https://www.nool.hu/helyi-kozelet/2024/04/gomboc-megmenekulhet-osszefogtak-a-pasztoi-egyesulet-keresokutyajanak-gyogykezeleseert

Scroll to Top