Google – Nonprofit Szervezeteknek

Mi az a Google Nonprofit Szervezeteknek (Google for Nonprofits) csomag? A Google for Nonprofits az arra jogosult szervezeteknek ingyenes hozzáférést biztosít máskülönben fizetős Google-termékekhez és a nonprofit szervezetek számára fejlesztett speciális szolgáltatásokhoz, funkciókhoz. Ezek az eszközök segítséget nyújthatnak a nonprofit szervezeteknek új adományozók és önkéntesek felkutatásában, a hatékonyabb munkavégzésben és támogatóik aktivizálásában.

Milyen termékek tartoznak a Google Nonprofit Szervezeteknek csomagba? Ingyenes hozzáférés a Google Apps alkalmazásokhoz: felhőalapú programok széles választéka irodai adminisztratív feladatokhoz, beleértve a Gmail, Google Dokumentumok, Táblázatok, Űrlapok/Kérdőívek, Diák (prezentációk), Naptár, Webhelyek, Chat és Drive (felhő alapú tárhely) szolgáltatást is.

Google Ad Grants: a Google online hirdetési eszközének nonprofit változata – a nonprofit szervezetek célzott keresőszavak segítségével, havonta legfeljebb 10.000 USD AdWords hirdetési lehetőség felhasználásával népszerűsíthetik honlapjukat a Google keresőwebhelyén. Prémium hozzáférés a YouTube-hoz: magában foglalja az alapszintnél nagyobb feltöltési kapacitást, az egyedi bélyegképek kiválasztásának lehetőségét és a videóba ágyazott, cselekvésre ösztönző üzenetek (call-to-action overlay) használatát. Tudjon meg többet a csomag egyes elemeiről a Google Nonprofit Szervezeteknek honlapján

Hogyan férhetek hozzá a Google Nonprofit Szervezeteknek csomaghoz? Amennyiben Ön még nem regisztrált a CivilTech Program oldalán, úgy első lépésként regisztrálnia szükséges, majd jogosultságot kell kapnia ahhoz, hogy a Google Nonprofit Szervezeteknek csomaghoz juthasson. További információ a regisztrálással kapcsolatban Amennyiben Ön már regisztrált a CivilTech Program oldalán, úgy – szükség esetén hozzon létre egy Google Fiókot, majd – lépjen be a Google Fiókjába.

A következő lépésben keresse fel a Google Nonprofit Szervezeteknek oldalt, majd adja meg az érvényesítési kódját*.

*Szervezete érvényesítési kódját a CivilTech Programhoz tartozó fiókjába belépve érheti el.

Példa arra, hogy hogyan néz ki egy érvényesítési kód: 123a4567@1b234c5de6789000.

Amennyiben rendelkezésére áll egy érvényesítési kód és jogosult a Google Nonprofit Szervezeteknek csomag használatára, úgy létrehozhatja a Google Nonprofit Szervezeteknek csomaghoz tartozó fiókját. Jogosult a szervezetem a Google Nonprofit Szervezeteknek csomagra?

Kérjük, tájékozódjon a Google jogosultsági kritériumairól szóló oldalon. Itt megtudhatja, hogy szervezete jogosult-e a Google Nonprofit Szervezeteknek csomagra, miután elküldte pályázatát a CivilTech Program részére. Szükséges a szervezetem érvényesítése a CivilTech Program részéről ahhoz, hogyhozzáférhessek a Google Nonprofit Szervezeteknek csomaghoz?Igen, először a CivilTech Programban kell regisztrálnia. A regisztráció során megadott információk és a beküldött dokumentumok alapján ellenőrizzük szervezete közhasznúsági fokozatát és tevékenységi körét, majd ha ezek megfelelnek a donorvállalatok kritériumainak, szervezete jogosultságot kap. Ön ezek után igényelheti a Google Nonprofit Szervezeteknek csomagot az érvényesítő kódjának használatával.

Hogyan regisztrálhat?

Meddig tart a CivilTech Program ellenőrzési és érvényesítési folyamata?

Pályázatát a szükséges dokumentumok beérkezésétől számított 7-10 munkanapon belül feldolgozzuk és szervezete jogosultságáról visszaigazolást küldünk e-mail formájában. Amint a CivilTech Programhoz tartozó fiókja jóváhagyásra került, érvényesítési kódokat generálhat a fiókjában.

Miért ellenőrzi a CivilTech Program a szervezetek Google for Nonprofits jogosultságát?

A CivilTech Program tagja a TechSoup Global hálózatnak, mely 89 országban segíti a nonprofit szervezeteket abban, hogy hozzájussanak azokhoz a technológiai eszközökhöz és képzésekhez, melyekre szükségük van ahhoz, hogy minél jobban végezhessék kitűzött munkájukat. A hálózat világszerte több mint 100 vállalattal és alapítvánnyal dolgozik együtt, és a nevükben megbízható folyamatot működtet a szervezetek jogosultságának ellenőrzésére.

Mi a különbség a Google Apps for Business és a Google Apps for Nonprofits csomag között?

Mind az üzleti, mind a nonprofit szervezeteknek szóló Google Apps csomag ugyanazokhoz a Google-termékekhez, -programokhoz és támogatáshoz biztosít hozzáférést. Az egyetlen különbség, hogy a Google Apps for Nonprofits ingyenes az arra jogosult nonprofit szervezetek számára. Kérjük, hogy tekintse meg a Google összehasonlító táblázatát további részletekért.

A szervezetem jelenleg a Google Apps előfizetéses csomagját (Google Apps for Business) használja. Van lehetőségem váltani?

Igen! Kérjük, tekintse meg a Google információit arról, hogy hogyan válthat a nonprofit szervezeteknek szóló Google Apps for Nonprofits csomagra. A szervezetem már jelenleg is használja a Google Ad Grants és/vagy YouTube for Nonprofits programot.

Kérjük, tekintse meg a Google információit meglévő kedvezményezetteknek.

További kérdése van?

Google Apps:

http://contact.googleapps.com

00-1-646-257-4500 (amerikai telefonszám)

Google AdWords:

06-80-983-840 (hívható 10 és 18 óra között)

06-80-987-465 ívható 9 és 18 óra között)

Scroll to Top