Hetvenöt jármű érkezett a Palóc Ringbe – gépszemlén vizsgálták meg a polgárőrség autóit

A Patvarchoz közel eső Palóc Ringre szervezte meg idei első szolgálati gépjármű-szemléjét a Nógrád Vármegyei Polgárőr Egyesületek Szövetségének elnöksége csütörtök délután.

Fotó: nool.hu

A kellemes nyári időben szerte szűkebb pátriánkból mintegy hetvenöt autó érkezett a Balassagyarmat határában fekvő gokart-versenypályára. Ott a házigazdák által felkért műszaki alakulat tüzetesen átvizsgálta a kocsikat, a motorháztetőtől kezdve a gépészeten át egészen a csomagtartóig, és aki akarta, a pályán ki is próbálhatta az autóját.

Vass Miklós, a Nógrád vármegyei polgárőr szövetség elnöke elmondta: a Palóc Ring tulajdonosaival tavaly kötött egyezmény keretében végezték el ezt a szemlét, amely nem csupán arra szolgált, hogy ellenőrizzék a négykerekű segítő állomány állapotát, hanem egyfajta találkozópont is volt a vármegyei településekről jött kollégák számára. A résztvevők megegyeztek abban, hogy az augusztus 26-i, szombati vármegyei polgárőr napon, amit Taron tartanak, újra találkoznak majd.

https://www.nool.hu/helyi-kozelet/2023/06/hetvenot-jarmu-erkezett-a-paloc-ringbe-gepszemlen-vizsgaltak-meg-a-polgarorseg-autoit

Scroll to Top