Hogyan lesz valaki felelős állatvédő

Állatvédelmi képzést hirdet a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete! Egy felelős állatvédőnek nem elég az állatok szeretete, sokat kell tanulnia. Ismernie kell az állatok gondozását, egészségvédelmét, az állatvédelmi törvényeket, a hazai állatvédelmi helyzetet. Hisszük, csak felkészülten válhatunk felelős állatvédővé.

A Szegedi Cicamentők hosszú évek óta dolgoznak azért, hogy jobb helyzetben legyenek állataink. Hitvallásunk a felelős állatvédelem, a szemléletformálás és a szakmai utánpótlás nevelése. Ezért hirdetjük meg első, megyei szintű, alapfokú állatvédelmi képzésünket! Január végén egész napos ingyenes szeminárium keretében sajátíthatják el a résztvevők a felelős állatvédelem legfontosabb ismereteit. Szó lesz az aktuális állatvédelmi törvényekről, az állatmentés tudnivalóiról, és a legfontosabb állatvédelmi ügyről, a kóborállat-problémáról, annak megoldási lehetőségeiről.

Képzésünket nemcsak szakembereknek, hanem az állatvédelem iránt elkötelezett, a környezettudatos gondolkodást szem előtt tartó érdeklődőknek is ajánljuk! Programunk egyben a III. Csongrád megyei Állatvédelmi Konferencia a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete szervezésében!

Minden embernek tisztában kell lennie saját és állataik törvényben megszabott jogaival, és egy felelős állatvédőnek tudatosan kell végeznie feladatát! Mert ellenkező esetben többet ártunk az állatoknak, mint segítünk. 0630224420

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A képzés támogatója a Magyar Állatvédők Országos Szervezete.

További információ kérhető a cicamentes@gmail.com email címen, illetve a +36 30/224-4208-as telefonszámon.

A jelentkezési lap letölthető:

https://www.facebook.com/events/155866808378327/

https://www.facebook.com/cicamentok.szeged/

www.szegediciamentok.hu

A jelentkezési lapot kérjük a szeci18@gmail.com email címre eljuttatni.

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Scroll to Top