Ismét állatvédő szervezetet támogat a salgótarjáni Plazma Center

Jeles napokhoz kapcsolódva rendszeresen szervez adományozási akciókat a salgótarjáni Plazma Center. Ezúttal október 4., az Állatok világnapja adja erre az apropót, a kedvezményezett pedig a Mentőöv Állatvédő Egyesület.

A jótékonysági akció keretében a október 4-én, kedden minden plazmaadása után 500 forinttal fogják támogatni az állatvédő civileket. Emellett tárgyi adományokat is felajánlanak, amihez adományozók is csatlakozhatnak. Az ilyen felajánlásokat – kutyakonzerveket, tápokat, játékokat, fekhelyeket, pórázokat, tisztító és tisztálkodási szereket – szintén keddig fogadják Bartók Béla úti központjukban. A felhíváshoz nem csak a plazmaadók csatlakozhatnak.

A salgótarjáni Plazma Center a társadalmi szerepvállalás keretében rendszeresen támogat salgótarjáni vagy Nógrád megyei civil szervezeteket. Ezek között segítették már tárgyi és pénzbeli felajánlásokkal a Szent Lázár Megyei Kórházat, a Palóc Mentőegyesületet, a bátonyterenyei labdarúgócsapatot, a Mancs Menedék Állatvédő Egyesületet, a Mancs a Szívben Állatvédő Egyesületet, valamint a Palóc Roham Egyesületet és a Bátor Tábort isA Salgótarjánban két éve jelen lévő központ rendszeresen szervez tematikus családi programokat, de gyermek horgászversenyt is támogattak már az Acélgyári Szabadidő Horgászegyesülettel együttműködésben.

https://3100.hu/ismet-allatvedo-szervezetet-tamogat-a-salgotarjani-plazma-center/

Scroll to Top