Két szakmai támogató program

Társadalmi vállalkozás Keltető program 2018

A Badur Alapítvány programja társadalmi vállalkozás ötletek kidolgozását, tesztelését támogatja. Olyan non-profit szervezetek vagy informális csapatok jelentkezését várják, akik hátrányos helyzetű, szegénységben/mélyszegénységben élő közösségekkel dolgoznak. A program 4×1 napos workshopot és szakmai mentorálást nyújt, majd a program lezárása után az alapítvány a legígéretesebb ötletekhez további pénzügyi/szakmai segítséget ad. A kezdeményezés szakmai partnere a SIMPACT Nonprofit Kft.

A programra online lehet jelentkezni 2018. április 20-ig.

További információ a programról és a jelentkezés feltételeiről bővebben itt:

http://www.badurfoundation.org/project-details/hatchery-programme-2018

Coach4Good

A Coach4Good kezdeményezés célja támogatni a társadalmilag hasznos célokért dolgozó vezetőket azáltal, hogy magas színvonalú coaching szolgáltatást kínál számukra Pro bono. E cél érdekében egy olyan közösségi teret hoztak létre,  ahol az idejüket felajánló, tapasztalt coachok találkozhatnak társadalmilag hasznos célokért dolgozó vezetőkkel.

A Coach4Good olyan vezetők jelentkezését várja, akik valamilyen civil kezdeményezésnek, szervezetnek az élén állnak, iskolát, más oktatási vagy egészségügyi intézményt irányítanak, ill. ezek valamelyikében vezetői feladatokat látnak el ifjúsági csoportot, informális hálózatot szerveznek nem professzionális sportklubot vezetnek vagy edzőként dolgoznak a közszférában dolgoznak vezetőként

További információ és jelentkezés itt: www.coach4good.hu

Scroll to Top