Menhelyi állatok karácsonyát tenné szebbé a bátonyi kutyakozmetikus

Az elmúlt évekhez hasonlóan az utcára dobott, menhelyi állatoknak gyűjtenek az adventi időszakban Bátonyterenyén. A kezdeményezés sokaknak lehet ismerős, hiszen Kohári Nikolett helyi kutyakozmetikus már nyolcadik alkalommal hirdeti azt meg.

Fotó: nool.hu

 Az adománygyűjtéshez az eltelt esztendőkben egyre többen csatlakoztak, ennek köszönhetően sok felajánlás összegyűlt, ami különböző állatvédő szervezetekhez jutott el.

– Az elmúlt években a Nógrád megyében élők összefogása kiemelkedő volt, nemcsak az ismerőseim támogatták az általam indított kezdeményezést. Sok, számomra ismeretlen felajánló is adományozott a menhelyen élő állatoknak. Előfordult, hogy több mint egy tonna eledelt sikerült összegyűjteni – fogalmazott Kohári Nikolett, hozzátette: – Idén is a bátonyterenyei Mancs Menedék Alapítvány által megmentett állatok kapják meg az önzetlen támogatók adományait. A szervezet önkéntesei megérdemlik a segítséget a fáradhatatlan munkájukért. Sajnos többször is tapasztaltam, hogy egyre nehezebb helyzetbe kerülnek a megemelkedett árak miatt. 

Így úgy gondolom, hogy idén még nagyobb szükség van a felajánlók összefogására. Az adományokból idén jut Paróczai Juditnak is, aki példaértékű munkát végez nap mint nap azért, hogy segítsen az utcára dobott megkínzott macskáknak.

Mint mondta: Bátonyterenyén a Kossuth út 2. szám alatt, a Fényes Bunda Kutyakozmetikában december 17-én, 10 és 14 óra között adhatják le a különféle hasznos ajándékokat – eledelt, játékokat, plédeket, szalmát, pórázt, hámot, takarító- és fertőtlenítőszereket – azok, akik szeretnék a menhelyi állatoknak szebbé varázsolni az ünnepet. A felajánlóknak, ahogy már megszokhatták, teával és szaloncukorral kedveskedik a kutyakozmetikus.

https://www.nool.hu/helyi-kozelet/2023/11/menhelyi-allatok-karacsonyat-tenne-szebbe-a-batonyi-kutyakozmetikus

Scroll to Top