Mikrobusszal támogatják a speciális mentők munkáját a nógrádi rendőrök

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője a rendezvényen a járás közbiztonsági és bűnügyi helyzetét is értékelte.

Dr. Somssich Gabriella a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a minap a bátonyterenyei Ady Endre Művelődési Központ épületében megtartott fórumon köszöntötte a résztvevőket.

A rendezvényen részt vettek többek között a Bátonyterenye Járásához tartozó települések polgármesterei, a helyi polgárőr szervezetek, kisebbségi önkormányzati vezetők, valamint az oktatási intézmények képviselői – olvasható a police.hu oldalon.

Csík Csaba rendőr alezredes, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője az egyeztetésen tájékoztatást adott Bátonyterenye és a környező települések közbiztonsági helyzetéről. A résztvevők lehetőséget kaptak a helyi problémák felvetésére és az aktuális helyi kérdések megbeszélésére.

A megyei rendőrfőkapitány és a rendőrkapitányság vezetője megköszönték a meghívottak támogatását, a polgárőr egyesületek tagjainak önzetlen munkáját.

A rendőr-főkapitányság az évek óta példaértékű együttműködést megköszönve egy Volkswagen típusú mikrobusszal támogatja az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület munkáját. A gépkocsit ünnepélyes keretek között adták át a vezetők az egyeztető értekezlet után – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

https://www.nool.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/mikrobusszal-tamogatjak-a-specialis-mentok-munkajat-a-nogradi-rendorok-4405370/

Scroll to Top