Segíts, hogy mi is segíthessünk!

Támogasd az Igazgyöngy Alapítvány gyermekszegénység elleni programját! Adományodat a hátrányos helyzetű gyerekek alapvető gyógyszereinek vásárlására fordítjuk.

Tudtátok, hogy a mélyszegénységben élő családokban mekkora gondot jelent a beteg gyerekek gyógyítása? Pénzhiány miatt még az alapvető élelmiszerek megvásárlása is gondot jelent a szülőknek, így a beteg gyerekek gyógyszereire sem jut semmi. Ezért sokkal gyakoribb a szövődmények kialakulása és az is előfordul, hogy a gyerekek kórházba kerülnek. Segítsetek az Igazgyöngynek, csupán pár ezer forinttal már egy gyermek gyógyulását biztosítjátok!

MMAA A CIVILEKÉRT PROGRAM

Alapítványunk egyik kiemelt célja az esélyteremtés, a felnövő generációk támogatása és védelme. Ezért hoztuk létre az MMAA a Civilekért Programot, melynek keretében több civil szervezettel együttműködünk majd. Első támogatottunk az Igazgyöngy Alapítvány, mely 1999 óta működik Berettyóújfaluban, Magyarország egyik leghátrányosabb helyzetű kistérségében. Az alapítvány közhasznú civil szervezetként komplex fejlesztő munkát végez, melyben a művészeti nevelés és az esélyteremtés kiemelt szerepet játszik.

Tegyünk együtt a gyermekszegénység ellen!

Katt. ide: http://mmaa.hu/2016/11/10/tegyunk-egyutt-a-gyermekszegenyseg-ellen/

Kérjük, támogasd programunkat!

Forrás: beküldött hír

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Scroll to Top