Süteményekből fejlesztik a weboldalt

Az önkéntesek a saját készítésű sütemények eladásából befolyt teljes összeget a vállalat által támogatott Szülők Háza Alapítvány “Tegyél Jót! Fogadj örökbe egy családot!” program weboldalának fejlesztésére költik.

A Szülők Háza Alapítvány “Tegyél Jót! Fogadj örökbe egy családot!” elnevezésű programja cégeket, magánszemélyeket, önkormányzatokat kutat fel a hátrányos helyzetű családok – legyenek akár pszichoszociálisan hátrányos helyzetű gyermekeket nevelő, akár hétköznapi gondokkal küzdő, például “egyszülős családok” – mentorálására. A megszokott támogatói módszerekkel szakító Program legfőbb célja, hogy a rászorulókat bekapcsolja sikeresen működő közösségekbe, így segítve elő a valódi, “élő” társadalmi integráció létrejöttét.

“A hátrányos helyzetű családok jellemzően elszigetelődve, saját zárt közösségükben élnek, így nincs lehetőségük arra, hogy új kapcsolatok révén kitörhessenek e csapdából. A sport, a közösségi programok, a jobb helyzetben élő társakkal való kapcsolatteremtés nem csupán élményeket, de esélyt és lehetőséget is biztosítanak számukra” – mondta Lőrincz Zsuzsa, a Vodafone Magyarország Terminál igazgatója. “Dolgozóink örömmel álltak a Program mellé, szaktudásukat, szabadidejüket áldozva arra, hogy elősegítsék befogadó közösségi terek létrejöttét.”

“A jócselekedetekkel nem csak másokon, de saját magunkon is segítünk, hisz jót tenni, jónak lenni öröm. Ugyanakkor a segítőnek is szüksége van segítségre” – mondta Regős Judit, a program szakmai vezetője. “A Vodafone önkéntesei három központunkat újították fel, hozzájárulva ahhoz, hogy barátságos körülmények közt fogadhassuk a hozzánk érkező családokat. A vállalat mellettünk áll a “Tegyél Jót! Fogadj örökbe egy családot!” program kommunikációs fejlesztésében is, elősegítve, hogy a weboldalon keresztül üzenetünk minél több helyre eljusson.

Forrás: mediainfo.hu

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Scroll to Top