Tárgyalástechnikai képzés civil szervezeteknek

A civil szervezetek jelentős erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy tevékenységük támogatására, finanszírozására forrásokat találjanak. A forrásszerzés egyik módja, hogy gazdasági szereplőkhöz, vállalkozásokhoz fordulnak támogatásért.

Kedves Civil Szervezetek, Kedves képviselők!

Sok szeretettel meghívjunk Önöket 2015. november 9-én 14 órától tartandó rendezvényünkre, melynek témája:

Tárgyalás technika, annak érdekében, a gazdasági társaságok képviselőivel lefolytatott tárgyalásokhoz szükséges ismeretek, készségek tanítása a civil szervezetek munkatársainak;

A helyek korlátozottak, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk el. A programban való részvétel csak azoknak biztosított, akik számára a visszaigazoló e-mailt megküldtük. A limitált helyekre tekintettel kérjük, hogy egy szervezettől csak egy személy jelentkezzen!

Időpont: 2015. november 9. 14.00 – 17.00 óráig;

Helyszín: 1037 Budapest, Hidegkuti Nándor utca 8-10. B épület, alagsor

A rendezvény ingyenes, jelentkezni lehet a civil szervezet megjelölésével e-mailen a cic@szazadveg.hu címen.

A vállalkozások vezetőivel való tárgyalások ügyes lefolytatásán sok múlhat. Ezek a vezetők nap mint nap kemény üzleti megbeszéléseken, tárgyalásokon vesznek részt, professzionális módon használják ezeket az alkalmakat saját érdekeik érvényesítésére, illetve együttműködések kialakítására. Tárgyaló partnerüktől ugyanezt a professzionizmust várják el: felkészültséget, hatékonyságot, kiváló kommunikációs készségeket. A képzésen erre a hatékony fellépésre készítjük fel a résztvevőket. A program célja a gazdasági társaságok képviselőivel lefolytatott tárgyalásokhoz szükséges ismeretek, készségek tanítása a civil szervezetek munkatársainak.

A képzés súlyponti témái:

A befolyásolás és meggyőzés útjai

Felkészülés a tárgyalásra

A tárgyalás:

  •  menete, felépítése
  •  a figyelem felkeltése és fenntartása
  • érvelés
  •  győztes-győztes helyzet létrehozása
  •  utánkövetés, tárgyalás utáni teendők

Kommunikációs alapkészségek:

  • testbeszéd
  •  értő figyelem és asszertív önkifejezés
  •  prezentáció felépítése

A program módszertana: interaktív gyakorlatok megoldására és azok közös elemzésére, közös témafeldolgozásokra, hatékony technikák gyakorlására épül. A képzés vezetője: Dr. Bozsár Gabriella tréner, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó – Innopod Solutions kft.

(Forrás: www.nonprofit.hu)

Scroll to Top