Tavaszi kampány időszak – Indíts kampányt! Segítünk, hogy sikerre vidd!

2022. május-június között háromrészes képzéssorozatot indít az Adjukössze.hu.

A sorozat három képzésből áll:

Crowdfunding – Közösségi gyűjtés

Ha van egy jó ügyed, projekted, amire még nincs fedezet, tökéletes választás a közösségi adománygyűjtés! Ha érdekel, hogyan lehet közösségi adománygyűjtést indítani, de még nincs benne tapasztalatod, vagy szeretnéd eddigi gyakorlatodat fejleszteni, akkor várunk ingyenes webinárunkon!

Időpont: 2022. május 19. (csütörtök) 14:00-15.00

Jelentkezz ITT!

 Ha nem jönnél képzésünkre, de indítanál kampányt, találkozzunk az Adjukössze-hu-n, ahol, közösségi adománygyűjtést indítva konkrét célra konkrét összeget tudsz gyűjteni!

Jól ismert platformon látványos kommunikációval indíthatsz gyűjtést, melyben szakmai támogatást nyújtunk, segítünk gyűjtésedet sikerre vinni. Lépj be a felületre és töltsd fel kampányod online!

 Második képzésünk: Adománygyűjtés eseményeken – Engaging Donors Through Events – In-Person & Virtually. Angol nyelvű képzés külföldi szakértők előadásában.

A forrásszervezés egy jelentős területe az események szervezése és az eseményeken keresztüli adománygyűjtés. Ez a terület nagy potenciált hordoz, azonban vannak keretei és adott esetben nehézségei, amelyek befolyásolják a sikert.

Külföldi szakértőkön keresztül szeretnénk bemutatni, hogyan lehet az esemény fundraising-et jól csinálni.

A képzés másik területe a major donor fundraising, melyen szeretnénk bemutatni, hogyan tud szervezeted jelentős adományozó magánszemélyekből támogatói adatbázist építeni.

Időpont: 2022. június 2. (csütörtök) 16:00-17.00

 Jelentkezz ITT!

A képzéssorozat utolsó eleme:

Online adománygyűjtés és rendszeres adományozói bázis építése. Hogyan használd hatékonyan bankkártyás fizető felületedet? – 2022. június 14. 14.00 – 15.00.

Regisztráció: ITT 

Várunk képzéseinken, illetve Adjukössze platformunkon!

https://www.nonprofit.hu/hirek/Tavaszi-kampany-idoszak—Indits-kampanyt-Segitunk-hogy-sikerre-vidd

Scroll to Top