E-on Partnerségek, pályázatok

Lehetőségeinkhez mérten évről-évre felvállaljuk a magyar társadalmi, sport- és kulturális élet mecénásának szerepét. Az adományozásainkról és támogatói együttműködésekről szigorú elvek és szabályok mentén döntünk, amelyeket az E.ON nemzetközi csoport irányelvei, valamint a magyarországi igények alakítottak ki. Stratégiai partnerségben állunk a hazai segélyszervezeti és civil élet meghatározó szereplőivel, akikkel közösen értéket és több éve sikeresen működő programokat van lehetőségünk létrehozni.

Mindezen partnerségeink mellett fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a hazai civil közösség többi szereplőjének munkáját is. A hozzánk beérkező megkereséseket feldolgozzuk és évi hat alkalommal egy több lépcsős, külső szakértőkből és vállalati döntéshozókból álló adományozási bizottság választaj ki a támogatandó projekteket.

Ön hogyan tud pályázni támogatásunkra?

A pályázati adatlap letölthető a lenti gombra kattintva.

Pályázati adatlap letöltése

A kitöltött pályázati adatlapot kérjük küldje el a szponzor@eon.hu e-mail címre, az pályázati időszakokat figyelembe véve. A 2023-as pályázati határidők a következők:

 • 2023. február 17.
  • várható visszajelzés: 2023. április 7-ig.
 • 2023. március 31.
  • várható visszajelzés: 2023. május 19-ig.
 • 2023. május 5.
  • várható visszajelzés: 2023. június 23-ig.
 • 2023. július 14.
  • várható visszajelzés: 2023. szeptember 8-ig.
 • 2023. szeptember 1.
  • várható visszajelzés: 2023. október 20-ig.
 • 2023. október 6.
  • várható visszajelzés: 2023. november 24-ig.

Minden, a fenti határidőkig benyújtott pályázatot feldolgozunk és az E.ON CSR stratégiájában megfogalmazott szempontok alapján döntünk arról, hogy a pályázatot továbbítjuk-e a külső bírálói szakértői fórumnak. Ezt a szerepet az Effekteam Egyesület látja el.

Az Effekteam Egyesület szakértői felveszik a kapcsolatot a pályázókkal és a még esetlegesen szükséges adatok egyeztetésére kérik. A határidőre visszaküldött információk alapján készítik elő az úgynevezett javaslati listájukat, melyből a vezetőinkből álló Adományozási Bizottság választja ki a támogatandó kezdeményezéseket, civil szervezeteket.

A pályázati határidőig beérkező támogatási feldolgozzuk és az E.ON támogatási stratégiája által támogatható célokat megfogalmazó pályázatokat tovább küldjük az Adományozási Bizottságának, akik meghozzák az adott időszak támogatásra vonatkozó döntést.

Kérjük a pályázat beadásakor vegyék figyelembe, hogy a pályázati határidőt követően 6-7 hét szükséges a pályázatok teljes körű bírálatára és a támogatandó projektek kiválasztására. Emiatt kérjük, hogy olyan témákkal pályázzanak, melyek megvalósulása a fenti pályázati időszakot követően lesz esedékes.

Az egy projektre eső támogatási összeg felső határa 1.000.000 Ft. Előfordulhat, hogy az Adományozási Bizottság nem a teljes pályázati összeget, hanem annak egy részösszegét ítéli oda a pályázónak, meghatározott célú felhasználásra.


Újrapályázó jelentkező esetén a támogatás folytonossága nem biztosított: minden esetben önállóan kerül megítélésre a beküldött pályázat.

https://www.eon.hu/hu/rolunk/fenntarthatosag/felelosseggel-a-tarsadalomert/tarsadalom/szponzoracio/partnersegek–palyazatok.html?fbclid=IwAR0EpEWdKATANEh28tzSUnHs591oEAORS6JiQQwgGkDKq7nqHr_NxBhqjIc

Scroll to Top