Pályázat bankkártyás felület kialakítására állatvédelemben dolgozó szervezetek számára

A NIOK Alapítvány által működtetett Adjukössze platformon elérhető bankkártyás fizető felület szolgáltatás  igénybevételére most kedvezményt biztosító pályázatot írunk ki.

 Mire való a bankkártyás fizető felület?

Civil szervezetek számára a magánadomány gyűjtés elengedhetetlen technikai hátterét adja az a bankkártyás fizetőfelület szolgáltatás, amin az adományokat könnyen és gyorsan tudja a potenciális támogató eljuttatni a szervezet számára. A bankszámlára érkező támogatások esetén a szervezet nem tud kapcsolatot teremteni az adományozóval, így később további adományt, esetleg rendszeres támogatást sem tud kérni tőle.

A bankkártyás felületen nem csak adomány érkezik a szervezet számára, hanem az adományozó adatait is megkapja a szervezet, ami hatalmas érték a jövőbeni kommunikáció, adományozói bázis kiépítése esetén.

A bankkártyás fizetőfelület további előnyei:

  • kedvező működési költség az egyszeri indulási költség után csupán évi 25.000 Ft + áfa (részletes fizetési feltételeket lásd ÁSZF)
  • IT szaktudás nélkül is beilleszthető a szervezet honlapjába, folyamatosan elérhető
  • rendszeres adományok fogadása az egyszeri támogatások mellett
  • egyszerű rendszer kiépítés online
  • Folyamatos IT támogatás a működés során

A pályázat keretében a szervezet:

  • 60.000 Ft + áfa helyett most csak 37.000 Ft + áfa indítási költségért jut hozzá a szolgáltatáshoz (29.000 Ft + áfa Simple Pay csatlakozási díj, illetve a 15.000 Ft+ áfa első éves üzemeltetési díj arányosított része a hátralévő hónapokra. Lásd részletesen az Adjukössze.hu ÁSZF oldalon)
  • a nyertes pályázók részt vesznek egy ingyenes workshop-on, melyen a felület használatát, létrehozását és adománygyűjtésben betöltött szerepét megismerhetik
  • a nyertes szervezeteket számára technikai segítségnyújtást is biztosítunk a kialakításhoz

Példák működő, állatvédelmi szervezet által használt, fizetőfelületekre: https://adjukossze.hu/kereses/allatvedelem/bankkartyas/relevans/ 

Háttéranyagok: 

Pályázati feltételek:

  • állatvédelemben szerepet betöltő szervezetek indulhatnak a pályázaton, melyet  az alapító okiratnak igazolnia kell.

Pályázat benyújtásának határideje: 2023. július 15.

Eredményhirdetés: 2023. július 20.

Jelentkezési lap

Scroll to Top