Eresztvényben nyitotta az őszt a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete

Szép számmal gyűltek össze csütörtök délelőtt a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének tagjai és önkéntesei az Eresztvényi Látogatóközpontban.

Az Együtt a természetben! című őszi nyitó rendezvénnyel kapcsolatban Kreicsi Mária, az alapszervezet elnöke elmondta: szinte közvetlenül az Európai Sporthét előtt természetesen a testmozgás sem hiányozhatott a programok közül.

Fotó: nool.hu

– A regisztrációt követően először közös kondicionáló tornával mozgattuk át az ízületeinket, majd egy rövid túrát tettünk a közeli erdőben. A sétánk visszavezetett a látogatóközponthoz, ahol a további őszi eseményeinkkel kapcsolatos egyeztetés mellett tombolahúzással és közös nyársalással folytattuk a napot. Az összejövetel jó hangulatban telt, és megbeszélni valónk is akadt bőven, hiszen az előttünk álló néhány héten már több esemény is szerepel a naptárunkban – mondta Kreicsi Mária.

Hozzátette: legközelebb szeptember 17-én, szombaton, a Vásártéri vásár nevű rendezvényen vesznek részt, ahol több szűrővizsgálattal, illetve tájékoztató beszélgetésekkel is várják az érdeklődőket.

https://www.nool.hu/helyi-kozelet/2022/09/eresztvenyben-nyitotta-az-oszt-a-magyar-rakellenes-liga-salgotarjani-alapszervezete-fotok

Scroll to Top