Folytatódik a takarítás: közel kétszáz kilométeren tisztították meg az Ipolyt és annak partjait

Balla Mihály, a térség országgyűlési képviselője a közösségi oldalán számolt be arról, hogy idén harmadik alkalommal szervezik meg a Nagy Ipoly-takarítás teremtésvédelmi programot augusztus 10. és 13. között. Ezzel kapcsolatban pedig a napokban Szobon vett részt egy sajtótájékoztatón.

Fotó: nool.hu

– A korábbi években mintegy 170 kilométeres szakaszon tisztították meg az Ipolyt és annak partjait, közel 50 felvidéki és hazai önkormányzat, civil szervezet és több száz önkéntes segítségével. A sajtótájékoztató célja az volt, hogy az embereket rávilágítsuk a környezetük és természeti kincsünk védelmére és ösztönözzük őket, hogy minél többen vegyenek részt ebben a nagyszerű kezdeményezésben – írta az országgyűlési képviselő a bejegyzésben. 

Hozzátette: a rendezvényen jelen volt Juhász Hajnalka és Pánczél Károly országgyűlési képviselő, Gaal Gergely, a Kereszténydemokrata Néppárt Pest vármegyei elnöke, valamint Hidvégi Vince főszervező is.

https://www.nool.hu/helyi-kozelet/2023/05/folytatodik-a-takaritas-kozel-ketszaz-kilometeren-tisztitottak-meg-az-ipolyt-es-annak-partjait

Scroll to Top