Idén is keresik az “Az év Nógrád megyei civil szervezetét”

A salgótarjáni székhelyű Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ idén is meghirdette felhívását, amelyben keresik az év Nógrád megyei civil szervezetét. Az elismeréseket ebben az évben az a Nógrád megyei civil szervezet kaphatja meg, amelynek tagjai a leghatékonyabban tevékenykedtek 2021-ben a fiatalok civil életbe történő bevonásában.

Fotó: Illusztráció

A civil szervezetek “utánpótlás” problémája egyre erőteljesebben jelentkezik az egyesületek, alapítványok mindennapi működése során. A Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ ezért olyan civileket szeretne díjazni, akik sikeresek a fiatal korosztály aktiválásában. A jelöléseket benyújthatják civil, nonprofit vagy forprofit szervezetek; intézmények, önkormányzatok vagy természetes személyek is – áll a közleményükben. A díj átadására – a tervek szerint – ünnepélyes keretek között februárban kerül sor a Civilek Napja alkalmából rendezett megyei programon. A jelölésről és a díjról további információ a www.nogradicivilek.hu oldalon olvasható.

Tavaly – első alkalommal – az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület nyerte el az elismerést.

A Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ az idei évben kifejezetten a fiatalokra koncentrál, többféle módon és platformon is igyekeznek majd bemutatni a fiatalok civil szerepelvállalásának jó példáit.

https://3100.hu/iden-is-keresik-az-az-ev-nograd-megyei-civil-szervezetet/

Scroll to Top