Idén is lesz életminőség szimpózium

A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 2011. óta nagy sikerrel rendezi meg több száz szakembernek az Életminőség Szimpóziumot. A sok pozitív visszajelzés igazolja, hogy igény mutatkozik a folytatásra, a szakmai ismeretek bővítésére, tapasztalatok megosztására. Továbbra is szeretnék az igényeket kielégíteni és megrendezni hagyománnyá vált szakmai rendezvényüket.

idén is lesz

2016. szeptember 28-án szerdán orvosok, gyógyszerészek, dietetikusok, ápolók, természetgyógyászok, közegészségügyi és népegészségügyi szakdolgozók részére akkreditált képzésként, valamint daganatos betegséggel küzdő, illetve a betegséget már leküzdött, gyógyult emberek, és a téma iránt érdeklődők részére ismét megrendezik az Életminőség Szimpóziumot.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a helyszín ezúttal is az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) Egészségügyért Felelős Államtitkárság VIII. emeleti tanácsterme lesz.
(1051 Budapest, Arany János u. 6-8.)

A szimpózium a daganatos betegekkel foglalkozó szakemberek között meghirdetésre kerül, (orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakdolgozók). A meghívót az egészségügyi intézmények, családsegítő szolgálatok, önkormányzatok, BFKH népegészségügyi szakigazgatási szervek, szakmai szövetségek, kamarák, segítő civil szervezetek országos szinten kapják meg.

A szimpózium programja az OFTEX (Orvosok Folyamatos Továbbképzése), GYOFTEX (Gyógyszerészek Folyamatos Továbbképzése), valamint az Egészségügyi nyilvántartási és Képzési Központ által akkreditálásra került.

A szimpóziumon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, de INGYENES azok részére, akik nem igénylik az akkreditációs pontszámokat, akik igényt tartanak a szakmai pontokra:

– orvosoknak: 5.000,-Ft

– gyógyszerészeknek: 5.000,-Ft

– egészségügyi szakdolgozóknak: 4.000,-Ft.

A tanácsterem 180 fő befogadására alkalmas, ezért a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudják fogadni, és a jelentkezőket regisztrálni.

A regisztrációs pontokat csak azoknak a résztvevőknek tudják lejelenteni, akik befizették a képzési költséget. A képzési díj kifizetésére a helyszínen van lehetőség.

Részvételi szándékát kérjük, hogy legkésőbb 2016. szeptember 23-ig jelezze a rakellen@rakellen.hu e-mail címen vagy a +36/1-217-0404-es telefonszámon.

A program, valamint a jelentkezési lap a http://www.rakellen.hu/ honlapról letölthető – (PROGRAMOK-KÉPZÉSEK menü).

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Scroll to Top