Jelentkezz önkéntesnek az alkotótáborunkba!

jelentkezz önkéntesnek

PÁR ÓRA JÁTÉK – kikapcsolódás és tanulás neked, segítség nekünk és nagy öröm sok-sok gyereknek! Augusztus 31-Szeptember 2. között tartja a Kontúr Egyesület hagyományos alkotótáborát a Hős utcában, minden nap 10-13 óra között.

A tábor során a Hős utca 15. két épülete közötti udvaron focizunk, kézműveskedünk, játszunk, zenélünk az itt lakó gyerekekkel. Csatlakozz csapatunkhoz önkéntes játszótársnak! Töltődj fel, szerezz tapasztalatokat, szerezz örömet a srácoknak! Jöhetsz akár csak egy napra is. Szeretettel várunk, ha szívesen lennél a segítségünkre – sportprogramok lebonyolításában – rajzolásban, kézműveskedésben – pakolásban – főzésben és ebédeltetésben. Ha saját ötleteidet is megvalósítanád, valami újat is tudsz tanítani, ne habozz jelezni!

Játszol hangszeren? Ismered a legjobb buborékfújó technikát? Tudsz pár klassz bűvészmutatványt? Levezényelnél egy karateedzést? Bármire nyitottak vagyunk és a gyerekek nem kevésbé!:) Jelentkezz és érdeklődj a részletekről e-mailben: konturegyesulet@gmail.com

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 10. (péntek)

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Scroll to Top