Merész, új, egyedülálló

merész, új

A Bátor Tábor BENEFITness programja merész és új, az országban egyedülálló lehetőséget nyújt az adakozásra. Nem csak pénzt kérnek a táborozó gyerekek mosolyáért, de adnak is valamit cserébe: egészségesebb életmódot, jobb közérzetet. Így mindenki jól jár.

Sokunknak tört már bele a bicskája a fogyókúrába, az életmódváltásba. A Bátor Tábor BENEFITness programja erre a problémára kínál megoldást, megalkotói szerint ugyanis az életmódváltás sikerének kulcsa a jótékonyság. A résztvevők kitartását erősítik mindazok a barátok, ismerősök, akik az ő felhívásukra, jótékony életmódváltásuk kapcsán támogatják a Bátor Tábort. Magunk miatt lehet, hogy nem tartanánk ki – de súlyosan beteg gyerekekért nem adhatjuk fel!

A programba jelentkezők egy évre kötelezik el magukat, mert a szakemberek abban hisznek, hogy az életmódváltás nem megy azonnal: legalább egy éven keresztül kell gyakorolni az új szokásokat, hogy a sport valóban mindennapjaink részévé váljon, és megismerjük az egészséges ételek ízét. A program mellett elkötelezett szakemberek folyamatos támogatást nyújtanak a résztvevőknek: induláskor az életmódváltók dietetikai tanácsadáson vesznek részt, és személyre szabott edzéstervet kapnak. Sikereiket a kalóriakalkulátorral és edzésnaplóval felszerelt BENEFITness honlapon követhetik nyomon, ahol láthatják, kik támogatják őket, sőt, blogot is vezethetnek tapasztalataikról.

Második évadját kezdi 2017-ben a BENEFITness, a jelentkezőket januárban várják: http://benefitness.hu/jelentkezes/

Forrás: Bátor Tábor Alapítvány

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Scroll to Top