„Ön választ, mi segítünk” pályázat

A  „Sakkozuk ki!” akciócsoport és  a Kistarján Egyesület közösen adott be egy szakmai tervet „Mesélő falak” címmel a Tesco  „Ön választ, mi segítűnk” pályázatára. Az első megmérettetést sikerrel vették és két másik szervezettel együtt bejutottak a mindent eldöntő szavazatgyüjtő II. fordulóba.

Amit szeretnének:

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola főútra néző külső, falfelületét szeretné felhasználni arra, hogy megvalósuljon Salgótarján első szabadtéri kiállítása. A kb. 100 m2 falfelület dekoratív festését követően, a város kiemelkedő fotósainak munkáiból szeretnének berendezni a kiállító teret.

Szeretnék, hogy a kiállítás fotói arra emlékeztetné az itt élőket, hogy a közelben számos természet formálta érték teszi vonzóvá a térséget, a városba látogatóknak pedig betekintést enged a vidéket meghatározó „természeti csodákba.”

A szavazás 2016. május 11. és június 7. között zajlik a Tesco áruházban. A vásárlók minden vásárlást követően egy zsetont kapnak a pénztáraknál, amellyel a számukra legszimpatikusabb programra szavazhatnak.

(Forrás: www.facebook.com)

Scroll to Top