Ötszáz plüssjátékot ajándékoztak a kórház beteg gyermekeinek a tarjáni kézisek

A Salgótarjáni Strandépítők Kézilabda Club immár másodszor gyűjtött szurkolóival plüssjátékokat a Szent Lázár Megyei Kórház beteg gyermekeinek.

A Szent Lázár Megyei Kórház portálunkhoz eljuttatott közleménye szerint a kezdeményezéssel közel ötszáz plüssjátékot sikerült összegyűjteni. 

Fotó: nool.hu

– A sportolók bíznak abban, hogy hagyományt teremtenek az akciójukból. A nemes kezdeményezés adományait a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztálya kis betegeinek ajánlották fel – tették hozzá. 

Az intézmény nevében a menedzsment és az osztály főorvosa vette át az adományt, majd ezt követően a Salgótarjáni Strandépítők Kézilabda Club képviselői átadták a puha ajándékokat.

A Strandépítők egy évvel ezelőtt is több zsák plüssállatot adományoztak a salgótarjáni Szent Lázár Kórház gyermekosztályának. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a csapat tagjai is szurkolóik akkor is rengeteg plüsst gyűjtöttek annak érdekében, hogy egy kicsit hozzájáruljanak a gyerekek gyógyulásának nehéz időszakához.

https://www.nool.hu/helyi-kozelet/2023/01/otszaz-plussjatekot-ajandekoztak-a-korhaz-beteg-gyermekeinek-a-tarjani-kezisek

Scroll to Top