Piactér társadalmi vállalkozások számára

A „PiacTér” elnevezésű virtuális áru- és szolgáltatás bemutató tér, egy sokszínű, felhasználóbarát online felület, amely regisztrációt és validációt követően hozzáférhető minden társadalmi vállalkozás számára.

A „PiacTárs” kiemelt projekt keretében társadalmi vállalkozások számára teremtettek térítésmentes lehetőséget termékeik és szolgáltatásaik bemutatására. A nagyközönségtől visszajelzést kaphatnak azok minőségére, továbbá a felületen keresztül lehetőség nyílik a kapcsolatfelvételre.

A társadalmi vállalkozások termékei és szolgáltatásai iránt érdeklődők ugyanakkor regisztráció nélkül is kedvükre böngészhetnek a felületen.

A webes felület biztonsága és hitelessége érdekében a feltöltött tartalmakat az OFA Nonprofit Kft. folyamatosan ellenőrzi.

A jelentkezési felület itt érhető el: http://piactars.hu/regisztracio-form

Miért éri meg regisztrálni társadalmi vállalkozásként?

Hozzáférhet egy térítésmentesen használható termék- és szolgáltatás bemutató portálhoz (PiacTér), ami promóciós felületet biztosít vállalkozása számára. Amennyiben regisztrál, nem csupán megnézheti, hanem értékelheti is más társadalmi vállalkozások termékeit, szolgáltatásait.

Miért éri meg regisztrálni forprofit vállalkozásként, közszféra szervezetként avagy magánszemélyként?

Hozzáférhet egy olyan felülethez (PiacTér), ahol termék-előállító és szolgáltatásnyújtó társadalmi vállalkozásokat ismerhet meg. Amennyiben regisztrál, nem csupán megnézheti, hanem értékelheti is az általuk előállított termékeket és szolgáltatásokat.

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Scroll to Top