Civil szervezeti vezető workshop

Az idén 10 éves civil központ hálózat országos képzést hirdet civil szervezetek vezetői számára. Minden megyéből 12 fő vehet részt a képzésen. A workshopra jelentkezni az alábbi linken lehet augusztus 26-án (péntekig): https://forms.gle/z6VrMiLYSDcg1UK99 .

A workshop program célja: a civil szervezeti vezetők számára olyan információkon alapuló elméleti és gyakorlati tudás, tapasztalatok átadása, megvitatása, amelynek segítségével képessé válnak az általuk irányított civil szervezetek fenntarthatóságának megteremtésére, céljaik sikeres megvalósítására, források sikeres bevonására, azok hatékony elköltésére, kommunikációjuk hatékonyságának maximalizálására és a növekedésük biztosítására. A program célja, hogy a résztvevők számára azonnal használható, versenyképes tudást biztosítson.

Résztvevők köre: Már előző év december 31-ig bejegyezett és az OBH-nál működő – civil szervezetek vezetői (egyesületek, szövetségek elnökei, titkárai, alapítványok kuratóriumi tagjai, nonprofit cégek és szövetkezetek vezetői).

Megvalósítás formája, ideje:

10 online és 2 személyes alkalom (megyei Civil Központokban) + zárókonferencia és tanúsítvány átadó (Budapest)

Online alkalmak (Google Meet felületen): 2 x 45-50 perc 16:00 órai kezdettel.

A képzés kezdete: 2022. szeptember 5.

Időtartam: 12 hét (1 témakör heti 1 alkalom)

(A 4. és 7. alkalom után személyes jelenlétet igénylő tréning kerül megtartásra)

Scroll to Top