Ismét százakat mozgatott meg a Tarjáni Szabadidősport Klub

A megyeszékhelyen a Tarjáni Szabadidősport Klub a Magyar Szabadidősport Szövetség legaktívabb partnere, a szervezet márciustól júniusig ismét csatlakozott a szövetség számos felhívásához és programjához.

Fotó: 3100.hu

Félegyházi Éva, az egyesület vezetője a 3100.hu-nak elmondta: a Tavaszi Sportmámor keretein belül 10 héten keresztül, heti rendszerességgel biztosítottak sportolási lehetőséget a résztvevőknek, akik ennek keretében több mozgásformát is kipróbálhattak. A Belvárosi Mozgásstúdióban szenior jóga órákat, a Spartan Training Group Salgótarján partnerközösség jóvoltából funkcionális köredzéseket, a Le Coin Fitnessben alakformáló edzéseket látogathattak a mozogni vágyók. Ezen felül számtalan gyalogos és nordic walking túrát vezettek a megye népszerű vagy éppen kevésbé ismert tájain, Eresztvényben pedig a Novohrad-Nógrád Geoparkkal és a Salgótarjáni Lokálpatriótákkal közösen családi sportnapot és akadályversenyt rendeztek.

A tízhetes programsorozat több mint 60 eseményt és mozgáslehetőséget biztosított a salgótarjániaknak és a környékbelieknek a Magyar Szabadidősport Szövetség által koordinált #BeActive kampányban, külön-külön fókuszálva a különböző korosztályokra – hangsúlyozta Félegyházi Éva.

Mindemellett zajlott a Lépten Nyomon Nowa névre keresztelt eseménysorozat is, melyben tíz héten keresztül összesen 15 nordic walking edzéssel és oktatással várták a résztvevőket. A jellemzően a szenior korosztályt megcélzó túrákon alkalmanként 30-50 fő vett részt, akik főként a Salgótarján környéki természetet járták be.

https://3100.hu/ismet-szazakat-mozgatott-meg-a-tarjani-szabadidosport-klub/

Scroll to Top