Megannyi mesés virágot készítettek a stresszoldó klub foglalkozásán Salgótarjánban

Tavaszváró kézműves foglalkozást tartottak a Magyar Rákellenes Liga (MRL) Salgótarjáni Alapszervezetének keddi stresszoldó klubjában, amelynek a József Attila Művelődési Központ Klubterme adott otthont.

Az asztalok körül közel harminc résztvevő formázott a krepp papírból virágszirmokat, -szárat vagy épp -levelet Bablenáné Kovács Márta útmutatása nyomán.

Fotó: nool.hu

Kreicsi Mária, az MRL Salgótarjáni Alapszervezetének elnöke elmondta: az évek óta működő stresszoldó klubhoz kapcsolódva megannyi jellegű foglalkozást szerveznek folyamatosan. Így például különböző vendégelőadókkal tartanak kerekasztal-beszélgetéseket, örömmel mozgatják át magukat a természetben például túrák vagy könnyű tornák során, kézműveskednek, illetve kirándulásokat is szerveznek.

– A lényeg, hogy ezekkel a tevékenységekkel elűzzük a stresszt miközben jó hangulatban, egymással közösen töltjük az időnket. Ez alkalommal egy tavaszváró kézműves foglalkozást szerveztünk, hogy így hangolódjunk kicsit a közelgő ünnepre. Sajnos az egyik „mentorunk”, Tarjányi Melinda betegség miatt nem tudott elutazni hozzánk Miskolcról, így húsvéti ajtódíszeket nem készítettünk, azonban a megjelentek kezeinek munkáját így is megannyi mesés papírvirág dicsérte – fejtette ki Kreicsi Mária.

Hozzátette: a résztvevők természetesen az elkészült hóvirágokat, nárciszokat és tulipánokat hazavihették, hogy azokkal tavaszi, illetve húsvéti díszbe öltöztethessék otthonukat.

https://www.nool.hu/helyi-kozelet/2023/03/megannyi-meses-viragot-keszitettek-a-stresszoldo-klub-foglalkozasan-salgotarjanban

Scroll to Top